صفحه نخست > خبر و گزارش > از 10 هزار و 91 رای، 7 هزار و 271 رای به تجزیه افغانستان

از 10 هزار و 91 رای، 7 هزار و 271 رای به تجزیه افغانستان

این نظرسنجی را می توانید در پایین تمام مقالات منتشر شده در کابل پرس بیابید.
کابل پرس
شنبه 11 جون 2011

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

برای خواندن پرسش ها درباره طرح تجزیه افغانستان از مخالفان، موافقان و نه مخالفان و موافقان و شرکت در گفت و گو اینجا را کلیک کنید.

کابل پرس?: بدنبال بحث درباره طرح تجزیه افغانستان، مقالات مختلفی با مواضع مختلف در کابل پرس از سوی نویسندگان منتشر شد. کابل پرس مجموعه پرسش هایی برای مخالفان، موافقان و نه مخالفان و مخالفان طرح کرده و از آنان می خواهد تا پاسخ های خود را به این پرسش ها ارسال کنند.

برخی از خوانندگان، در پیام های کوتاه ، نظرات مخالف و موافق خود را درباره تجزیه افغانستان به کابل پرس ارسال کرده اند.

در کنار این نظر سنجی نیز در کابل پرس به نشر رسیده که خوانندگان می توانند رای داده و مخالفت و موافقت خود را با تجزیه افغانستان ابراز دارند. این نظرسنجی را می توانید در پایین تمام مقالات منتشر شده در کابل پرس بیابید. تاکنون از 10 هزار و 91 رای، 7 هزار و 271 رای به تجزیه افغانستان داده شده و 2 هزار و 820 رای در مخالف با تجزیه این کشور بوده است.

یک استریپ ساده کاری از بشیر بختیاری

هدف از طرح این بحث و نظرسنجی شاید عبور از خطوط ممنوع در کشوری باشد که سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول بیداد می کند و این سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول از حداقل 150 سال پیش تا دوره ی حکومت فاسد، طالبانی و مافیایی حامد کرزی با حضور حدود 150 هزار سرباز بین المللی بر جنازه ی کشوری بنام افغانستان ادامه یافته است.

افغانستان در 150 سال اخیر قربانیان زیادی داشته و هر روز بر شمار این قربانیان افزوده می شود. میلیون ها تن تاکنون جانشان را از دست داده اند، میلیون ها تن ناچار به ترک خانه و کاشانه شده اند. میلیون ها تن زیر بار ظلم و ستم، زندگی خلاف تمام ارزش های انسانی را تجربه کرده اند و مانند میراثی ظلم و ستم از نسلی به نسلی دیگر منتقل شده و می شود. در این کشور جنایاتی مانند نسل کشی و برده داری روی داده است.

کشوری که اکنون افغانستان می نامندش خود پاره ای از جغرافیایی سیاسی بزرگتر بوده و در نتیجه ی تجزیه این نام بر آن نهاده شده و حکومت های آن با پشتیبانی قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای بوجود آمده، ادامه حیات داده و یا به زیر کشیده شده اند.

آيا تجزیه ی افغانستان به چند کشور دیگر می تواند آغازی برای پایان رنج و ستم تاریخی و ادامه دار در افغانستان باشد؟

افغانستان در چند قدمی تجزیه

شنبه 4 ژوئن 2011, بوسيله ى احمد کیان


تجزیه قطعی سودان، خیزش همگانی در تونس، مصر، یمن و اردن؛ در افغانستان راه پایان چند قرن استبداد چیست؟

با توجه به تجربه ی ده ساله ی اخیر، به نظر نمی رسد، قبیله سالاران با مفاهیمی مانند آموزش، مکتب، دموکراسی، حقوق بشر و ...خو پیدا کنند و به حقوقی برابر با سایر شهروندان یک جامعه راضی شوند.

جمعه 28 ژانويه 2011


سرنوشت افغانستان، تونس یا سودان؛ فرار قبیله سالاران و پایان چند قرن استبداد یا تجزیه؟

با توجه به تجربه ی ده ساله ی اخیر، به نظر نمی رسد، قبیله سالاران با مفاهیمی مانند آموزش، مکتب، دموکراسی، حقوق بشر و ...خو پیدا کنند و به حقوقی برابر با سایر شهروندان یک جامعه راضی شوند.

جمعه 21 ژانويه 2011


سودان: نفت، جنگ و تجزیه

بقلم نورمن پیچ/ بفارسی از حمید بهشتی

چهار شنبه 19 ژانويه 2011, بوسيله ى حمید بهشتی

— -

انگیزه های اساسی و امروزی طرح تجزیۀ افغانستان در شرایط کنونی

طرح تجزیۀ افغانستان از تئوری تا عمل ( پیش زمینه های تاریخی ، انگیزه های کنونی، وپیآمد های آیندۀ تجزیۀ افغانستان در منطقه وجهان) توطئۀ تجزیه یا سلاح سرکوب نهضت های دادخواهانه درافغانستان

شنبه 15 ژانويه 2011, بوسيله ى توردیقل میمنگی


سودان: عکس هایی از همه پرسی برای تجزیه؛ و اما سرنوشت افغانستان؟

جنگ و کشتار در افغانستان بیش از یک قرن است که ادامه دارد. جنایتکاران افغان مانند عبدالرحمان با کشتار سیستماتیک، و غصب زمین های مردم در نقاط مختلف مانند جنوب، آنان را به صفحات مرکز و شمال راندند و زمین های غصب شده را بین سربازان خود تقسیم کردند. این جنایات سیستماتیک همچنان با کشتار، غصب زمین و تخریب گذشته و تاریخ مردم جایی که امروز افغانستان نام دارد، در حضور بیش از 100 هزار سرباز بین المللی ادامه دارد.

دو شنبه 10 ژانويه 2011


پیش زمینه های تاریخی تجزیه در افغانستان

طرح تجزیۀ افغانستان از تئوری تا عمل ( پیش زمینه های تاریخی ، انگیزه های کنونی، وپیآمد های آیندۀ تجزیۀ افغانستان در منطقه وجهان) توطئۀ تجزیه یا سلاح سرکوب نهضت های دادخواهانه درافغانستان

چهار شنبه 5 ژانويه 2011, بوسيله ى توردیقل میمنگی


تأملی بر تعریف و شناخت تجزیه

طرح تجزیۀ افغانستان از تئوری تا عمل ( پیش زمینه های تاریخی ، انگیزه های کنونی، وپیآمد های آیندۀ تجزیۀ افغانستان در منطقه وجهان) توطئۀ تجزیه یا سلاح سرکوب نهضت های دادخواهانه درافغانستان

دو شنبه 3 ژانويه 2011, بوسيله ى توردیقل میمنگی


پلان بی در افغانستان

چرا تجزیه ی بالفعل کمترین انتخاب بد در افغانستان است؟

مقاله ی جدید بلک ول منتشره ی فارن افیرز 13 دسمبر 2010 / مترجم: دکتر ذکی پاهنگ

يكشنبه 19 دسامبر 2010, بوسيله ى دکتر ذکی پاهنگ


سودان در چند قدمی تجزیه؛ آیا افغانستان به سرنوشت سودان دچار می شود؟

يكشنبه 19 دسامبر 2010, بوسيله ى کابل پرس


تجزیه افغانستان، گروه پاکستانی پښتونخوا و مغزهای متفکر قبیله!

شنبه 2 اكتبر 2010, بوسيله ى کامران میرهزار


طرح تجزیه افغانستان

کافی است خود خواهان و عظمت طلبان قومی دست از این کردار های خود بردارند و خود را برتر از دیگر اقوام ندانسته و حقوق خود را به سطح یک شهروند عادی پائین بیاورند.

شنبه 18 سپتامبر 2010, بوسيله ى م- فرهنگ دوست هروی


تاکید بلک ویل بر پلان ب، تجزیه افغانستان

بلک ویل می گوید، طالبان در حال پیروزی هستند و ما در حال باخت. آن ها روحیه ی بالایی دارند و می خواهند به نافرمانی خود ادامه دهند. پلان ب با شکست مواجه شده است. او تاکید می کند که مناطق پشتون نشین جنوب و شرق افغانستان را باید در اختیار طالبان گذاشت. او می گوید دهه ها در نزدیکی غرب با افغانستان خطاهای زیادی صورت گرفته است.

دو شنبه 13 سپتامبر 2010, بوسيله ى کابل پرس


هدف از تجزیه افغانستان وعقب نشینی به شمال چیست؟

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، در سخنانی در برابر یکی از کمیته های کنگره این کشور نسبت به عواقب اجرای توافقنامه دولت پاکستان و یک افراطیون اسلامگرا در دره سوات، در شمال غرب این کشور، ابراز نگرانی کرده و گفته است که وضعیت پاکستان خطری مهلک را متوجه امنیت جهان می کن ولی اقا جان چپمن باخاطرارام میگوید که این همه اهداف که غربیان درمورد مبارزه با ترریزم داشتند محقق شده است

جمعه 10 سپتامبر 2010, بوسيله ى عبدالصبور


تجزیه طلبی واقعیت یا برچسپی ناروا

وقتی ما خوب تجزیه طلبی را شناختیم و به ابعاد مختلف آن آشنا شدیم آنوقت است متوجه میشویم در کشور ما تجزیه خواه وجود دارد یا نه

جمعه 30 ژانويه 2009, بوسيله ى ناصر فیروزی


طرح تجزیۀ افغانستان خیال باطل یک لابییست کاسب است!

فدراسـیون سازمانهای پناهندگان افغان در اروپا

دو شنبه 16 اوت 2010


احمق خودتان هستید آقای اشرف غنی احمد زی، آقای وحید عمر

اشرف غنی: کسی که در رژيم جنایتکاران طالب، این رژيم را رژيمی مردمی معرفی می کرد و پس از روی کار آمدن کرزی یکی از کلیدی ترین افراد در بنا نهادن سیستم فاسد و مافیایی بود و بصورت غیر قانونی رییس دانشگاه کابل بود و در انتخابات ریاست جمهوری بصورت غیر قانونی با داشتن تابعیت آمریکا شرکت کرده بود.

چهار شنبه 4 اوت 2010, نويسنده: کامران میرهزار


طرح تجزیه افغانستان

تجزیه افغانستان باعث می شود که مردم قرون وسطایی به روش خود زندگی کنند و از آن لذت ببرند و مردم متمدن تر به شیوه ی دلخواه خود زندگی کرده و آزاد باشند. در ضمن در این صورت از سیطره طلبی یک قوم خاص که صدها سال است بر گرده ی ملیت های دیگر سوار است خلاصی خواهیم یافت.

يكشنبه 1 اوت 2010, نويسنده: مهرورز


طرح تجزیه ی افغانستان

چهار شنبه 14 ژوئيه 2010, نويسنده: احمد بهار چوپان


رابرت بلک ویل: آمریکا باید افغانستان را به دو قسمت تقسیم کند

عدم پرداختن به مسایل افغانستان و عدم جسارت برای عبور از خطوط ممنوع که بیشتر درونی می باشد و نوعی خودسانسوری همراه با وطن پرستی چشم بسته را با خود دارد، به ضرر جامعه ی افغانستان است. دیگران به راحتی بدون اینکه درگیر وجدانی تقلبی شوند، به بحث و تجزیه و تحلیل مسایل مختلف در حوزه های مختلف می پردازند و کند و کاو درباره ی مسایل را لازمه ی برخورد سالم تر و صحیح تر با آن برای منافع خود می دانند و در افغانستان اما وقتی دیگران درباره ی سرنوشت و آینده ی مردم بحث می کنند، اهالی قلم به همان احساس وطن پرستی چشم بسته پناه می برند.

شنبه 10 ژوئيه 2010, نويسنده: کابل پرس


طرح تئوریک تجزیه افغانستان

در شرایط فعلی طرح تئوریک تجزیه یک ضرورت به نظر می رسد، مهم ترین حد و مرزی که باید از آن عدول نکنند، این است که از تعصبات و خشونت های قومی به دور بوده و عدالت در طرح های تقسیمات در نظر گرفته شود، برای بدست امدن این شرایط، بهترین راه حل این است که جامعه جهانی و بخصوص سازمان ملل بر روند تجزیه اشراف کامل داشته باشد و داوری در تقسیمات اراضی به سازمان ملل داده شود.

چهار شنبه 7 ژوئيه 2010, نويسنده: محمد اسحاق فياض


به تجزیه افغانستان بیندیشیم و یا به تغییر پشتونها؟

جامعه شناسان باور دارند که خلای ایدولوژیک موجب بیداری و تقدس ارزشهای قومی میشود/اگر بنا میبود تا برای هر گروه قومی و زبانی یک کشور مستقل وجود داشته باشد امروز در جهان بجای 195 مملکت باید شش هزار و پنجصد کشور وجودمیداشت./. تجزیه افغانستان به هیچوجه یک تجزیه آرام، صلح آمیز و متمدنانه مثل، چک و سلواکیا، نخواهد بود/معجون "پشتونوالی و شریعت" سمی است که باید آنرا از مغز پشتونها شست/ چگونه می توان انتظار داشت که پشتونها مثل فارسی زبانها و یا ترکها فکر کنند در حالیکه در زبان پشتو منابع فکری، علمی، ادبی و هنری بسیار اندک وجود دارد؟

دو شنبه 5 ژوئيه 2010, نويسنده: جعفر رضايی


طرح تجزیه ی افغانستان

پاسخهای به کابل پرس: چون من یکی از مخالفان تجزیۀ افغانستان هستم بنا برآن در بخش مخالفان تجزیۀ افغانستان به پاسخ دوستان و وطنداران ام خواهم پرداخت.

شنبه 3 ژوئيه 2010, نويسنده: نعمت الله ترکانی


طرح تجزیه ی افغانستان

درمیان مردم عامه – عناصرغیر"اوغان"- هنوزاین آگاهی بوجود نیامده است که بدون "اوغان" ها می توان راحت تر وانسانی تر زندگی کرد وبنابران باید کشوررا تجزیه کرد تا ازشرمصیبت های تمام ناشدنی ی که این طایفه برکشور تحمیل کرده است؛ درامان ماند.

چهار شنبه 30 ژوئن 2010, نويسنده: ربانی بغلانی


طرح تجزیه افغانستان!

عبور از خطوط ممنوع: مخالف، موافق و نه مخالف و نه موافق: نظر شما چیست؟/ هدف از طرح این بحث شاید عبور از خطوط ممنوع در کشوری باشد که سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول بیداد می کند و این سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول از حداقل 150 سال پیش تا دوره ی حکومت فاسد، طالبانی و مافیایی حامد کرزی با حضور حدود 150 هزار سرباز بین المللی بر جنازه ی کشوری بنام افغانستان ادامه یافته است.

سه شنبه 29 ژوئن 2010, نويسنده: کابل پرس


خاورميانه با طراحی آمريکا!

افغانستان از نقشه ی جهان حذف می شود؟

سه شنبه 5 فوريه 2008

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • تا وقتی پتانها از خونریزی دست برنداشته و به حقوق برابر با همه راضی نباشند تجزیه یگانه راه بیرون رفت از این معضل است. با تجزیه موافق هستم.

    • بدوستان سلام ! بسیارکوشش خواهیم کرد تا وطن مشترک مان تجزیه نشود و اگر دیگر هیچ راهی باقی نماند ، تجزیه آخرین خشت خامی را که دیگران در تهداب انسان سازی قبایل گذاشته اند نابود و خاک خواهد ساخت .

    • به نظر من تجزیه افغانستان بهترین راه حل برای مردم صلح دوست تاجیک هزاره اوزبیک میباشد چرا که پشتون ها با هیچ قومی افغانستان سر ساز گاری ندارد ومن هم با تجزیه افغانستان موافق هستم

    • سلامونه ټولو دوستانو ته!
      تاریخ خو وایی چه تاسی تاجکان، هزاره ګان او ازبکان تر ټولو ډیر سره جنګیدلی یاستی.

    • افغانستان یو واحد هیواد دی، وه او وی به!
      ټول هغه کسان چه د تجزیه خیال لری، دغه خوبونه د اوبو ته تیر کړی دا د افغانانو هیواد دی یو افغان هیڅکله له داسی پریکړی سره موافق نده. هغه چه تجزیه غواړی نه افغانان دی او نه هم د افغانستان مهربانی د وه کړی خپل ابایی وطنونو ته دی لاړ شی لکه تاجکستان او فارس د ایران
      مننه
      هیواد له جاپانه

    • از وقتی نام تعفن آور اوغانستان بالای سرزمین ما گذاشته شد خوشی را نه دیدیم. هموطن به پا خیز و سرنوشت خود را بیشتر به دست افغانان نه دهیم.

  • با تجزیه موافقم. صد سال دیگر هم که بگذرد همین جنگ افروزی افغانها در وطن ما وجود دارد. برای رهایی از شر نفاق و جنگ افروزی آنها باید به دنبال تجزیه و جداسازی کشور خود باشیم.

  • سلام به تمام دوستان و کارمندان فعال کابل پریس! من شخصا ملیت های مختلف افغانستان را گل های با تنوع رنگ ها می بینم که رنگ های مختلف باعث زیبائی و محبوبیت بیشتر از یک نوع رنگ در یک باغچه می باشد. در بسا کشور ها می بینیم که ملیت های مختلف از قاره های مختلف با مذاهب, نژاد وووو مختلف به عنوان یک انســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان باهم زنده گی, کار, تحصیل ووومیکنند. روشن است که تبعیض ها و برتری طلبی ها در یک اطاق, خانواده و بالاخره یک کشور باعث فاصله گرفتن از همدگر میشوند. این تبعیضات را در اکثر کشور ها و برتری طلبی ها را در بسیاری انسان ها می بینیم که البته حد و اندازه شان از یک انسان به انسان دگر و از یک کشور به کشور دگر فرق میکند. به هر اندازه که حد برتری طلبی در یک انسان و تبعیضات در یک کشور به صفر تقرب کند، به همان اندازه یکپارچگی,اتحاد ,وحدت ملی و غیره معنی و مفهوم پیدا میکند و برعکس به هر اندازه که حد برتری طلبی در یک انسان و تبعیضات در یک کشور به نقطه اعظمی صعود کند، به همان اندازه فاصله گرفتن ها و نارضایتی ها هم زیاد خواهد شد!!!! همه میدانیم که در کشور های که همدیگر پذیری وجود دارد معیار شان فقط و فقط انسان میباشد.همه افغانستان یک پارچه, واحد و مستقل را دوست دارند, همه منافع شانرا در اتحاد و یکپارچگی میبینند, همه ما از کشورهای همسایه خاطرات ناخوشایند داریم و در مقابل همه صلح و امنیت را دوست دارند, همه استقلالیت کشور و خود شانرا ترجیح میدهند. تبعیض ها و برتری طلبی ها باعث صدمه زدن به منافع ملی کشور شده و دولت و مردم کشورها مسئول اتحاد و یکپارچگی و یاهم تجزیه کشور ها هستند. دولت که قادر به تطبیق و پاسداری از قانون اساسی و تأمین عدالت اجتماعی نباشد و در ضمن مردم هم در قبال اعمال نادرست دولت ساکت باشند, بدون شک مسئول تجزیه هم دولت و هم مردم میباشند!!! به امید تأمین عدالت اجتماعی!

  • tajzeya yaghana rahy hal ast

  • آقایان کابل پرسی و فاشیستان پشتون، تاجک، ازبک و هزاره و بلوچ و پشه ای! دل خوش این نظر سنجی ها نشوید! بروید به اطراف افغانستان، دور از محوطه به اصطلاح شهری و روشنفکری کشور، آنجا این مسایل را مطرح کنید که همه بر دهن تان می کوبند. با ده هزار و بیست هزار و صد هزار رای موافق تجزیه، نمی شود گفت که این نظر علیایی افغانهاست. و ثانیاً، طروق نظر سنجی را که کابل پرس? در صفحه اش بروز رسانی کرده، یکی از غیر منطقی ترین شکل نظر سنجی های الکترونیکی است، چون یک نفر می تواند هزار بار و صد هزار بار رای موافق تجزیه بدهد، من با صراحت می گویم ،که آقای میر هزار خود این کار را کرده اند تا تعداد خوانندگان کابل پرس را بزرگ نشان دهند و فند و وند شان را چون مقامات افغان از دسترخوان خارجی ها جمع کنند.
    برای یک انسان که خود را روشنفکر می گیرد این شرم است که طرح تجزیه را مطرح کند، برای میر هزار این روشنفکر نمای فاشیسم مغل، که نه افغانست و نه هم از سرزمین مان، هیچ افغانی چنین اجازه نخواهد داد که بر سر نوشت افغانستان نظر سنجی کند.

    • با آونگ کاملا موافق به جز در مورد بخشی که گفته میرهزار اصلا از افغانستان نیست. من هم تجزیه افغانستان را یک طرح احمقانه و خاینانه میدانم و اگر این تعداد واقعا برای توته توته شدن وطن شان رای داده باشد باید همه را "احمق" خطاب کرد و از اینکه در کشور ما به این تعداد از این گونه انسانها اند باید افسوس خورد.

      ما اگر در تجزیه از استبداد پشتونها خلاص شویم، با استبداد محقق ها، خلیلی ها، انوری ها، دوستم ها، فهیم ها، ربانی ها، عطا ها، قانونی ها، امان الله گذر ها، پیرم قل ها و ..... چه خواهیم کرد؟ هرکدام اینان بدتر از کرزی و فاشیست های پشتون خونخوار، چپاولگر و مزدور اند.

      ملیتی که در اثر تجزیه افغانستان به روز سیاهتر خواهد نشست هزاره های ما هستند. این مردم فقیر آنچنان در محاصره سایر ملیت ها گیر خواهند کرد که به آب نوشیدن و نان خوردن شان در خواهند ماند چون فقط در محاصره برف و کوه اند و راهی هم به بیرون نخواهند داشت.

      راه حل مشکل افغانستان اتحاد و همبستگی مردم همه ملیت هایش است. پشتون، تاجیک، هزاره، ازبیک، پشه‌ای، نورستانی، بلوچ، پامیری و .... متحد و همدست خاینان مربوط همه ملیت ها را منکوب کنیم، جز این راهی برای رهایی نداریم.

  • چه زمانی از استبداد پشتونها آزاد میشویم؟ تجزیه بهترین راه ساختن کشور است که صلح و امنیت آورده شود. هموطن بپاخیزید که وطن ما در 300 سال مخروبه شد.

    • ما اگر در تجزیه از استبداد پشتونها خلاص شویم، با استبداد محقق ها، خلیلی ها، انوری ها، دوستم ها، فهیم ها، ربانی ها، عطا ها، قانونی ها، امان الله گذر ها، پیرم قل ها و ..... چه خواهیم کرد؟ هرکدام اینان بدتر از کرزی و فاشیست های پشتون خونخوار، چپاولگر و مزدور اند.

    • کاشکی ملای یکچشم شما مثلی محقق خلیلی و دوستم میبود که سلاح را کنار گذاشتند. خاک بر سر شما که تاهنوز به زنفروشی و انتحار میپردازید.

    • سگ هر کدام از اینها که گفته ای به ملاعمر کور و کرزی کر شرف دارد.

  • خدمت دوستانیکه مخالف تجزیه هستند باید عرض کرد که افراد واشخاصی که شما نام برده اید کسانی اند که محصول نظامهای چندین قرنهء این کشورمیباشند. درصورت تجزیه رسمی وبرپائی یک نظام فدرال درشمال ومرکز افغانستان میتوان بر مشکلات فایق آمد . شاید هیچ سودانی دو سال قبل باورش نمی شد که جنوب سودان را از شمال آن می برند اما امروز جنوب سودان بدلیل زیاده خواهی های اعراب سودان از دست شان رفت درحقیقت میتوان گفت که زورگوئی های قوم پرستانهء پشتونها افغانستان را اکنون درسراشیب تجزیه قرار داده است افغانستان اکنون یک کشور تجزیه شده به شیوهء غیر اعلان شده وغیر رسمی میباشد.
    همین حالا اگر به پلانها واستراتیژیهای پشتونها درسایتهای داخلی وخارجی نگاه کنید زورگوئی وهژمونیزم قومی از سر وکلهء آنها می بارد. پشتونها خواهان ایجاد لوی افغانستان ضم پشتونهای پاکستان میباشند ومناطق بلوچ نشین را نیز از آن خود میدانند شاید آنها حق دارند که مطابق هویت فرهنگی خویش کشورخویش را داشته باشند. آنها تعبیر وتفسیر دیگری ازناسیونالیزم افغانی دارند که میتوان آنرا معادل صهونیزم دراسرائیل خواند وحتی بدتر از آن زیرا پشتونها حالا خواهان ادغام جبری زبانی و قومی وحتی حذف فرهنگی اقوام دیگر است که مطمئنا هرروز که میگذرد هم جامعهء جهانی وهم مردم افغانستان بجز تجزیه دیگر هیچ راه حلی را فرا راه خویش نمی یابند

  • اگر میخواهید نسل اندر نسل زیر بار یوغ پشاتنه باشید با تجزیه مخالفت کنید.
    اگر میخواهید نسلهای آینده شما از جایداد خود فراری و کشته و زخمی شوند با تجزیه مخالفت کنید.
    اگر حکومت طالبانی میخواهید با تجزیه مخالفت کنید.
    اگر امیدتان را برای آزادی از دست داده اید با تجزیه مخالفت کنید.
    اگر مملکت خود را مملکت خشخاش و هروئین میخواهید با تجزیه مخالفت کنید.
    اگر میخواهید نسل اندر نسل سرافگنده و خانه بدوش باشید با تجزیه مخالفت کنید.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس